Adatvédelmi nyilatkozat

A látogatók az oldalon található űrlapok önkéntes kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a MaVan – Magyar Vállalkozónők Egyesülete (2172 Kartal Dobó utca 30.; 18279025-1-13; telefonszám: +36 30 737 5074) információt vagy reklámajánlatot küldjön a megadott elérhetőségek bármelyikére. A hírlevelekről a leiratkozás minden levél alján biztosított.
Az adatokat addig tároljuk, ameddig a regisztrált felhasználó annak törlését nem kéri.

A regisztrált személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen vagy e-mailben kezdeményezheti.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról a Nemzeti Jogszabálytárban olvasható (www.njt.hu).

Jelen adatvédelmi tájékoztató nem teljes, a vonatkozó törvényeket betartjuk az adatkezeléseink során.

Az adatokat a Listamester és a Silihost valamint a tarhely.eu szerverein tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át.
Minden adatvédelmi kérdésben a vonatkozó törvényeknek megfelelően járunk el!