Tagjaink

Dévényi Kathy – sminkmester, beauty coach, tréner

Dévényi KathyA hazai sminkes élet egyik kiemelkedő és forradalmasító alakja 1992. óta foglalkozik a smink népszerűsítésével. Publikál szak- és nőknek szóló magazinokban. Közel 20 éve foglalkozik a hétköznapi nők sminkoktatásával, mely kizárólag személyre szabott, a mellet, hogy ’98-ban megalapította professzionális képzést nyújtó iskoláját , ahol a szakmát magas színvonalon sajátíthatják el az érdeklődők. A kozmetikus társadalom nagy része is tőle tanulta az alapokat tanfolyamokon, workshopokon, termék tréningeken és az iskolában.Szakmai vásárokon, kiállításokon rendszeresen tart bemutatót , illetve nemzetközi zsűritag.
Célja ,minél több nőhöz eljuttatni a smink iránti szeretetét , mindezt közérthető módon tálalva. Szívesen tart előadást a smink fontosságáról, szerepéről, üzenetéről gyakorlati bemutatóval fűszerezve.

mail: dvnyimakeup@gmail.com

tel.: +36 30 454 4744


Győri Ildikó – közgazdász, adótanácsadó

Győri IldikóMérlegképes könyvelő végzettségekkel rendelkezik. 20 éve foglalkozik könyveléssel, ezzel párhuzamosan az elmúlt 10 évben egy hazai piacvezető középvállalat gazdasági igazgatójaként is tevékenykedett. Ma már – kollégáival és üzlettársaival – a saját adótanácsadó és könyvelő irodájukban tevékenykedik, többek között pályázati felkészítésekben és elszámolásokban is segítve ügyfeleiket.

honlap: http://taxversum.hu/

mail: gyori.ildiko@taxversum.com

tel: +36 30 633 7541


Kertész Katinka – Linbrunn Pincészet Villány

Kertész-KatinkaA Linbrunn Pincészet megalakításával közel négy évtizedes villányi borászati múlttal rendelkező családi vállalkozás lépett új korszakába. Őstermelőként már a hetvenes évek elejétől termeltek Villányban szőlőt és készíttek belőle ízes vörösbort.

2010-ben szőlőbirtokukat az addigi 2,5 hektárról 22 hektárra növelték és ezzel lehetővé vált számukra az önálló piacra lépés. Nevük, a LINBRUNN az alapító Kertész Jenő édesanyjának neve, az ő nagyapja volt vincellér Szekszárdon és Magyaregregyen. A most 89.életévében lévő, villányi Linbrunn Paula néni egész élete a szőlőben telt el, ott dolgozott kicsi gyermekként, és dolgozik erejéhez képest a mai napig is. Cégük neve tisztelgés előtte, főhajtás a sok névtelen napszámos előtt, kiknek keze munkája nélkül nem lehetne olyan jó a villányi bor ma sem.

Hisznek a villányi borban. A villányi szőlősdombok földjének ízt adó erejében. Kézműves gondossággal ügyelnek arra, hogy szép termést adjanak a tőkék, és csak megfelelően érett, egészséges fürtöket tegyenek az érlelő kádakba. Szándékuk a Villányban érett szőlőben s a borban rejlő magas minőség megtartása, megóvása. Fiatal borász és új technológiák bevonásával, a tradíciók tiszteletben tartásával figyelnek arra, hogy mindazt az értéket, erőt és ízt, amit a szőlőbe belezárt a természet, megőrizzék és munka végén jó borként tölthessék a palackokba mind vásárlóik, mind a maguk örömére.

honlap: http://www.linbrunn.hu/

mail.: info@linbrunn.hu

tel.:  +36 70 336 3308


Bálint Cecília – coach

Bálint-CecíliaA diploma megszerzése óta pályáját a humánum és az üzlet párhuzama jellemzi. Csaknem másfél évtizedig oktatott egyetemen irodalmi, nyelvészeti és üzleti tárgyakat, alatta és utána dolgozott többek között kommunikációs, operatív, HR és pénzügyi területen, kis- és multinacionális vállalatoknál is. Mindegyik munkája érdekes és tanulságos volt, de igazán kiteljesedni csak saját coaching-gal foglalkozó vállalkozásában tudott, ahol valamennyi élet- és munka-tapasztalata összefonódik és kiegészíti egymást. Ez a pozitív, változásokat segítő módszer bevethető a munka, a magánélet, az egészség, vagy akár a súlyproblémák területén is. Azért, hogy minél többen profitálhassanak belőle Magyarországon is, lefordította és forgalmazta a coaching-szakirodalom egyik alapművét, Martin Wehrle: Az 500 legjobb coaching-kérdés c. kötetét, illetve a szerző másik sikerkönyvét, a nők munkaerőpiaci helyzetével foglalkozó coachregényt, melynek címe: Csak nem terhes, Müller úr!?

www.ccoach.hu

 


Kovácsné Bártfai Brigitta – könyvvizsgáló, adótanácsadó

A vállalkozása 1992 óta Derecske város hátrányos térségben lévő mezőgazdasági és egyéb tevékenységet folytató mikro vállalkozások számára nyújt számviteli szolgáltatást, gazdasági és adózási tanácsadást. 2012.-ben Debrecenben is létesített telephelyet és tervei között szerepel a Fővárosban is munkát vállalni. Jelenleg a nemzetközi számvitel területén bővíti tanulmányait. Számviteli szolgáltatás keretében, mint könyvvizsgáló önálló könyvvizsgálatot is végez, asszisztensként is közreműködik költségvetési számvitelt alkalmazó önkormányzatoknál és intézményeiknél. A könyvvizsgálói tapasztalatáat jól hasznosítja az általa elvállalt könyvelések, adóbevallások elkészítésénél is. Jó rálátása van arra, hogy egy ellenőr mit vizsgál, és a lehetséges hibákat már a vállalkozás működése keretében ki tudja szűrni, és el tudja hárítani. Az általa képviselt vállalkozások már egy ellenőrzési szűrőn átesnek, így az adóhatóság előtt már nem jellemző, hogy hiba feltárás várható. A mai jogszabályi környezetben nagyon nehéz mindennek megfelelni, de a munkja során csak olyan ügyfelekkel tud együtt dolgozni, akik az ő elveit elfogadják, és nem várják el, hogy adócsalásban segítségükre legyen. A munkájában igyekszik a jogszabályok adta lehetőségek között a lehető legjobb megoldást megtalálni, de mindenféleképpen törvényes keretek között. A MaVan egyesülethez azért csatlakozott, mert olyan emberekkel találkozott itt, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ő. Látják, hogy változik a világ és ezzel változnunk kell nekünk is, de megalkuvások nélkül.

iroda628@gmail.com


Szilágyi Zsuzsanna

Hamarosan


Haba Anikó – Ecocomp Kft.

Hamarosan


Kádár Tünde –  a Mamishop.eu tulajdonosa

Saját tervezésű, kis szériaszámban levarrt csinos, kényelmes, praktikus ruhákat készít. Próbálja színesíteni a Magyarországon elérhető várandósoknak szánt termékkínálatot.

Tünde két kislánya születése előtt 10 évig légiutas-kísérőként dolgozott és imádta a munkáját, valamint azt, hogy láthatta, milyen sokszínű is a világ.

Mikor az első kislányát várta és próbált ruhákat keresni a növekedő pocakjára, pont ez a sokszínű, tarka világ kezdett el hiányozni neki. Nem talált igazán színeket, mintákat, valódi vidám, divatos darabokat a kínálatban. A második baba érkezésekor már egyértelműen megfogalmazódott benne, hogy élettel teli kismamaruhákat szeretne tervezni. Így született meg a márka.

Mamishop.eu


Hoszter Erzsébet


Stubna Enikő – balett-tanár

Hamarosan


Katona Éva


Jeles Éva – egészségbiztosítási tanácsadó

Hamarosan


Molnár Andrea


Tagjaink bemutatkozó anyagának feltöltése folyamatosan történik. Ha szeretnél tagunk lenni, katt ide!