2016. november 16.-i MaVan Szerda témája volt

Legyen rendszered, találd meg a meglévő adataidban a kulcsinformációkat

 Vendégünk volt:

Kőváry Orsolya – irodatündér és xls. oktató

kovary-orsolya-2016Mielőtt tanítani kezdett volna, húsz évet dolgozott irodavezetőként, segített a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint. Munkaköri feladatainak része volt a tárgyalás-előkészítés, folyamatok leegyszerűsítése, papírkupacok elrendezése, selejtezése, gépre vitele, adatbázisok kezelése, adatbányászat. Mindezek mellett már akkor is készséggel állt kollegái segítségére, ha problémájuk akadt a Word vagy az Excel programokban, vagy ha esetleg más számítógép-kezelési kérdésük volt.

Fontosnak tartja, hogy ennek a tapasztalatnak tanárként is birtokában van, hiszen sok diákjának kell az irodában hasznosítania a vele tanultakat, így válaszolhat minden kérdésére, és megértheti a problémáit. Teljesen tisztában van azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.

Tanári karrierjét, mint az ExcelTitok.hu hivatalos oktatója 2014 elején kezdte. Amikor megkereste Kőrös Bernadett, hogy vállalná-e ezt az oktatói munkát, szívesen állt rendelkezésükre, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkezett már akkor, és ezt felhasználva azóta sok tanulóval szerettette meg már az Excelt.

A legfontosabb lépésnek azt tartja, hogy a félelemtől a megoldás felé vezető útra merjünk lépni. Sokan megelégednek az átlagos tudásukkal, és rengeteg időt elpazarolnak a hasznos irodai munkaidejükből, mert nem értik megfelelően az Excelt.

Kőrös Bernadett –  az Exceltitok.hu tulajdonosa

[raw]koros-bernadett-287x300[/raw]

Marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szereti az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni. Örömmel segített nekünk is, hogy tudjuk, hogyan használjunk a vállalkozásunk bevételeinek/kiadásainak elemzésére, a profit maximalizálásához.

Fontos számára, hogy értsük, mit miért csinálunk.

 

 

Lemaradtál? Érdekel, mi lesz a legközelebbi nyílt napon? Kattints ide!