Tudj meg mindent a sokak által rettegett algoritmus változásról és arról, mit tegyél, hogy mégis magas elérésed legyen a Facebookon!

Az elmúlt hetekben sokan panaszkodnak, hogy többezres követőtáboruk van a Facebookon, mégsem látja senki a posztjaikat és szinte nullával egyenlő az aktivitás hirdetés nélkül. Jó hírünk van: van megoldás arra, hogy az elérd az oldalad régi nézettségi adatait, sőt, túl is szárnyald azt. Hogyan? 
Erről mesélt Petrus Krisztina akit a kutyatartók legtöbben „EbugattaKrisztiként” ismernek. 

A kutyás social media oldalak közül az egyik legnagyobb az övé (https://www.facebook.com/Ebugatta)  amit saját maga hozott létre és az Ebugattán keresztül több százezer állatszerető embert tud megmozgatni. Kriszti számára a Facebook csak egy eszköz egy jó közösség kialakításához. A megtanult ismereteit és órási gyakorlati tapasztalatait osztja meg veletek most arról, hogyan lehet elérni, hogy a Facebook változásai mellett is megtartsuk az oldalak organikus elérését. Sok gyakorlati tippet is meg fog mutatni és természetesen nem hiányozhatnak majd a kutyás fotók sem az előadásából.