A MaVan Szerda 2016. május 18-iMaVan Szerdán Szakolczai Dorinával és Szegedi Ritával, a Ruhafalva webshop két tulajdonosával beszélgettünk

ruhafalva

Szakolcai Dorina és Szegedi Rita 2008-ban közösen alapították Ruhafalva webáruházat, melynek fő tevékenysége gyerekruha illetve gyerekcipők értékesítése. A kezdetekben webáruházas, illetve kifejezetten e-kereskedelmi tapasztalattal nem rendelkeztek, közösen, autodidakta módon tanulták meg és rögtön sikerrel is alkalmazták a tanultakat. Büszkék arra, hogy család és kisgyerekek mellett vitték sikerre a vállalkozásukat, számos szakmai illetve közönségdíjat nyertek az évek során. Ország Boltja Baba-mama kategóriájának többszörös népszerűségi díjazottjai, e-Festival nyertesek kereskedelem kategóriában, illetve az Év Internetes Kereskedője versenyen is 2009 óta az első 10 között szerepelnek.
Ma már tizedmagukkal együtt dolgoznak azon, hogy minél több elégedett vásárlót szolgálhassanak ki webáruházukból. Az elmúlt évek során sokat fejlődtek mind szakmailag, mind emberileg, hiszen ahhoz, hogy jelen legyenek a hazai gyerekruházati e-kereskedelem élbolyában, ahhoz profi, motivált és összehangolt csapatot kell biztosítaniuk, irányítaniuk, melyhez nemcsak folyamatos szakmai felkészültség, de nagyfokú emberismeret, empátia is szükséges.