KÖZELEG A KARÁCSONY – Mega mastermind party

Tombol még a nyár, de – ha hiszed, ha nem – lassan indítanod kell a karácsonyi kampányodat.  Ha év elején megtervezted, mit csinálsz idén a vállalkozásodban, mostanra mindenképpen látnod kell az eredményeket és tervezned az év végi értékesítést.

Jönnek a tervszámok, emelkedik a bevételed, dübörög a biznisz?

Gyere és meséld el, mit tettél azért, hogy valóban teljesüljön a terved és mi van a tarsolyodban a hátralevő időszakra!
Nem működik a rendszer, semmi sem az elképzelésed szerint alakul? Állandóan módosítanod kellett a tervedet és nem haladsz előre? Ezen a nyílt napon segítettünk azonosítani a problémát és közösen megtaláltuk a megoldást, ami a második félévben meghozza az eredményt!

Augusztus 23-án tartottuk azt a hagyományos, minden évben megrendezésre kerülő MaVan Szerdánkat, amelynek a témája volt az inspiráló sikerek és a problémamegoldó ötletelés, valamint felkészülés az év végi hajrára. Ez a Mega mastermind – brainstorming esemény volt az, ami Neked is segít volna, ha éppen valami gond van, ami nem hagy nyugodni – hiszen alig vagyunk túl az év felén, még mindig tudtunk Neked ötleteket, inspirációt adni, hogy a céged új lendületet kapjon és év végéig szép eredményt hozzon.

A házigazda Rácz Györgyi, a MaVan egyesület elnöke volt


A soron következő MaVan szerdára itt tudsz jelentkezni.