Reading Time: 0 minute

Nőjön a cégem!

Angyali segítség női vállalkozóknak

A Jóllét Alapítvánnyal és az Impact Hubbal közös programunk Neked szól, ha

Van egy kiváló vállalkozásod, eredményekkel is büszkélkedhetsz. Szeretnél fejlődni, növekedni.
Tőkére, társakra, új szempontokra van szükséged.
Látod, hogy vannak lehetőségek, de nem tudod, mik is ezek pontosan, bizonytalan vagy, hogyan is
vágj bele, mi lenne számodra az optimális megoldás.

Program

14:40-15:25 Ugrásra készen – angyalbefektetés előtt

Illés Gabriella – Producer

Először a Magyar Közszolgálati Televízió Riporter kerestetik! című tehetségkutató műsorában tűnt fel a képernyőn, nem sokkal később már szerkesztőként, majd felelős szerkesztőként, főszerkesztőként, végül rendezőként dolgozott az egyik legnagyobb kereskedelmi csatornánál. Producerként 2008-ban mutatkozott be Uri Geller oldalán. Nevéhez olyan nagy magyarországi élő showműsorok köthetők, mint a Megasztár vagy A Nagy Duett. Munkájával – nemzetközi formátumok hazai megvalósításáért és saját fejlesztésű műsorok létrehozójaként –, minden magyar szakmai- és közönségdíjat megnyert. A Pro7Sat1 megbízásából 2012-ben kialakította és ezzel útjára indította a TV2 csoport kábeltelevízióit, emellett a helyi gyártású műsorok kreatív vezetője is volt, hat éven át a TV2 Akadémiáját irányította. Legutóbbi televíziós munkája a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató formátumfejlesztése volt. 2013 óta a TulipánTündér Produkció tulajdonosa és producere, A Játékkészítő pop-show-musical ötletgazdája. Nagysikerű licensz és saját fejlesztésű kiállítások (Gateway to Space – Űrkiállítás, Living Dinosaurs, The Champion) magyarországi megálmodója.

Táncsics Judit – a Plukkido.hu egyik tulajdonosa, jellegzetes női vállalkozó:).

“Amikor megszületett a második gyerekem, illetve Orsi barátnőm ikrei, mindketten eléggé mélyen voltunk. Akkoriban sokat beszélgettünk erről, mint problémáról, illetve arról, hogyan lehetne ezt megoldani. Kidolgoztunk magunknak egy konstrukciót, amiről azt gondoltuk, másoknak is jó lehet. Aztán adódott a kérdés: értékes-e ez az ötlet annyira, hogy ráépítsünk egy vállalkozást?….Nagyon sok terméket adtunk el az első néhány hónapban, de aztán visszaesett a lendület. El kellett gondolkodnunk azon, hogy önmagában a vállalkozás és az ötlet nem elég, hiába van meg a termékünk.”

15.25 -16.15 Kezdő és női elakadások 

Cserta Szandra

Otthonszervezési tanácsadó, a Kívül Belül Boldogság alapítója. Segít felismerni és elengedni a körülöttünk levő felesleges tárgyakat, és rendszerezni azokat, melyek hozzáadott értéket képviselnek számunkra. A cél egy stresszmentes otthont kialakítása, ahol olyan tárgyak vesznek körül minket, melyek boldogságot okoznak.

16:30 -17:15 Az üzleti angyal

A banki finanszírozás, kockázati tőke, magánbefektetés, családi és baráti segítség alternatívája

Dr. Arató-Nagy Ágnes

Családi vállalkozó (férjével közös ügyvédi iroda), üzleti angyal, sorozatvállalkozó – a vállalkozói lét minden örömével és küzdelmével együtt. A jó vállalkozó szerinte kitartó, egy, vagy több területen rendkívül elmélyült speciális, a többiekhez képest jóval nagyobb tudással bír. Ugyanakkor érzékeny, magas erkölcsi normák szerint él, élethosszig tanulni képes, jövő-orientált, felelősségteljes, önmagával szemben pedig maximalista. Ugyanezeket keresi a befektetési döntései során is. Minden szakmában törekedni kell a tökéletességre és az egyensúlyra, és ezért mindent meg kell tenni, ami csak rajtunk múlik mindenhol, ahol a legparányibb lehetőség adódik. Ezzel tudjuk alakítani mikrokörnyezetünket saját erkölcsi normáinkhoz, szerencsés esetben esetleg pedig még tágabb környezetünkre is hatással lehetünk.

17:15 Felkészülés a befektető fogadására 

Mennyibe kerül a részvétel?

bruttó 2.500 Ft. 

A MaVan Egyesület tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A program helyszíne

Impact Hub

Budapest. V. Ferenciek tere 2.

A “Nőjön a cégem! program időpontja

2017. november 27.

A MaVan Egyesület tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Regisztráció után megkapod a fizetéshez szükséges adatokat.

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő 2017. november 24. 12.00. -kor lejár

 
 
Neved*
Email címed*
Lakhelyed*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Fizetési mód*
MaVan tag vagyok*
Kuponkód


 

A részvétel regisztráció és részvételi díj utalással történő rendezése után lehetséges

Apróbetűs: Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 2 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@magyarvallalkozonok.hu)

A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a MaVan Szerdára” gomb megnyomásával a MaVan Egyesülettel kötöd (2173 Kartal, Dobó utca 30.). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldünk az adataidról, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát.

Fizetési határidő 1 nap.

A jelentkezés elküldése után proforma számlát, a részvételi díj számlánkra történő beérkezése után pedig elektronikus számlát küldünk részedre.