Nőjön a cégem!

verseny vállalkozónőknek

Nevezz be a Jól-lét Alapítvány, az Impact Hub- Budapest és a MaVan Egyesület vállalkozónői versenyére!

Van egy jó ötleted, vagy már működő vállalkozásod?  Szeretnél fejlődni, növekedni, de TŐKÉRE, PÉNZRE van szükséged?
Nem tudod hogyan kerülj kapcsolatba befektetővel? Hogyan “add el” az ötleted, a terméked, hogy az a befektető számára érdekes legyen?

GYERE, MEGTANÍTJUK!

Felkészítünk a befektetőkkel való találkozásra, s a döntőn lehetőséged lesz találkozni befektetőkkel!

Program

Elődöntő 2018. január 18. – Budapest

A döntőbe bejutott csapatok a döntő előtti Boot Camp során mentorok segítségével készülhetnek fel a zsűri és a befektetők meggyőzésére.

Felkészítés a döntőre – 2018. február

A 4+1 napos Boot Camp során az alábbi témákban fejlődnek a résztvevők:

 • Business Modell Canvas elkészítése
 • Vevők, piaci szegmens meghatározása
 • Ajánlat, szolgáltatás meghatározása
 • Pénzügyi tervkészítés
 • Értékesítési alapok, árazás
 • Pitching tréning
 • Vállalkozói személyiségtükör
 • Felkészülés befektetői találkozóra

Sikeres üzleti vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez, tartós üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen az üzleti modell vászon elkészítése.

Kiknek hasznos?

Induló vagy már működő vállalkozásoknak, vagy akár egy ötlet kidolgozásánál is nélkülözhetetlen.

Miben hasznos?

Ez a módszer friss vállalkozásoknak támogatást nyújt a stratégia megalapozásához, vállalkozások növekedésekor az újra tervezésben segít, de visszacsatolást ad arra is, hogy egy ötlet életképes-e.

Mind az üzleti életben, mind start-upok, induló vállalkozások esetében milliók használják. Ma már alap kérdés, hogy rendelkezik-e a vállalkozásod egy üzleti modell vászonnal. Az üzleti terv elkészítéséhez szükséged van egy működőképes üzleti modellre. Garantáljuk, hogy a képzés során képessé teszünk arra, hogy elkészítsed a saját vállalkozásod modelljét.

Az egy oldalas vászon 9 blokkból áll, melyek összefüggenek egymással, egyben egy stabil vállalkozás építőkövei is. Szakmai műhely munkában, képzésünk során a vászon elkészítése mellett az alábbi főbb modulok elsajátítását tartjuk fontosnak:

Vevők, piaci szegmens meghatározása, más szóval célcsoport, fogyasztók köre: Kiknek szolgáltatunk, értékesítünk? Milyen ügyfélkapcsolatokat építek ki, hogyan tudom megtartani a fogyasztóimat, vevőimet? Milyen csatornákon szolgáltatok, értékesítek?

Értékajánlatunk, szolgáltatásunk megfogalmazása: Ügyfeleink mely problémáit segítünk megoldani?
Választ találsz arra, hogy milyen értéket közvetítesz az ügyfelek felé.

Pénzügyi terv készítés: Sokan misztifikálják a pénzügyi terv készítését, elvesznek az apró részletekben. Megtanítunk arra, hogy egyszerűen hogyan tudod átlátni és elkészíteni a vállalkozásod pénzügyi tervezését, előrejelzését költségvetés formájában.

Értékesítési alapok, árazás meghatározása: Mi szükséges hozzá, hogy bevételed származzon az adott értékajánlatodra az ügyfeledtől?

Pitching tréning: Segítünk elkészíteni egy rövid prezentációt, mely érthetően, célratörően, hatékonyan mutatja be vállalkozásodat. Az 5 perces szóbeli prezentációdat felépíted, videó gyakorlatok segítségével tökéletesíted.

Vállalkozói személyiségtükör: A nők motivációi között nagyobb szerephez jut a társas kapcsolatok harmóniája, a szerepelvárásoknak való megfelelés, a munka- és magánélet összhangja, a stabilitásra, biztonságra, kiszámíthatóságra való törekvés. Mindezek tudatos megéléséhez, kialakításához, a vállalkozói léten keresztül megvalósítható kiteljesedéshez alapvető a kapcsolattudatosság, az emberek közötti belső mozgató erőknek, a társas tér törvényszerűségeinek ismerete és a mély, folyamatos önreflexió. Ehhez adunk inspirációt a modulban. 

Amennyiben vállalkozásodnak befektetésre van szüksége, akkor célzottan a befektetői találkozóra, személyes bemutatkozás elemeire készítünk fel.

Döntő – 2018. március 2.

Miért jelentkezz?

Vállalkozásod fejlődéséhez, termékfejlesztéshez, piacra lépéshez, finanszírozáshoz hasznos információkat kapsz.

A  verseny és Boot Camp során segítünk Neked

A kapcsolati hálódat növelni

Kapcsolatba lépsz szakértőinkkel, mentorainkkal, partnereinkkel.

Fejlesztjük a vállalkozásodat

Az ötlettől a piacig. Kikristályosítjuk céljaidat, lehetőségeidet, termékedet, szolgáltatásod, megalapozzuk módszereidet, kialakítjuk ajánlatodat. Meghatározzuk célpiacodat.
Növekedési pályára állítunk.
Segítünk az akadályok megelőzésében és leküzdésében, az ideális befektető bevonásában.

Felkészítünk befektetőkkel történő találkozásra.

Nyeremények

A résztvevőknek nyújtott előnyök sokkal értékesebbek, mint pénzügyi nyeremények:.

 • üzleti kapcsolatok megszerzése
 • a média figyelmének felkeltése
 • mentorálás és a vezető vállalatok jelentős támogatása
 • workshopok és üzleti coaching

I. díj: Az Impact Hub Budapest a pitch verseny győztesének egy hónapos unlimited közösségi iroda tagságot ajánl, és vállalja, hogy 10 órát mentorálja. Egyben a Kelet-Európai régió befektetőivel megismerteti a CEE Impact Day-en Bécsben.

II. díj: A verseny II. helyezettje a Magyar Vállalkozónők Egyesületének egy éves tagságát nyeri el, és 10 óra mentori támogatást kap.

III. díj: A Jól-lét Alapítvány felajánlása: egy 10 alkalmas egyéni vagy team-coaching; a nemzetközi vállalkozói női hálózatokhoz való kapcsolódás segítése, illetve egy 1 éves munkatárs-kereső programban való részvétel.

Mennyibe kerül a vállalkozónői versenyen történő részvétel?

A versenyen a jelentkezési form kitöltésével, ingyenesen veszel részt.

Amennyiben bekerülsz a döntőbe, a felkészítő Boot Camp (4+1 nap) részvételi díja 40.000 Ft.

 

 

A program helyszíne

Impact Hub

Budapest. V. Ferenciek tere 2.

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő 2018. január 7. éjfél volt, a jelentkezést lezártuk

A Regisztráció után visszaigazolást küldünk.

 

A versenyen való részvétel ingyenes

Apróbetűs: Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely csak a döntőbe jutó résztvevőknek jár fizetési kötelezettséggel, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 2 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@magyarvallalkozonok.hu)

A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a versenyre” gomb megnyomásával a MaVan Egyesülettel kötöd (2173 Kartal, Dobó utca 30.). A jelentkezés után visszaigazolást küldünk.