A MaVan Szerdák minden hónap harmadik szerdáján kerülnek megrendezésre 17.00-20.00 óráig. Előzetes regisztráció szükséges, a belépődíj 2.500 Ft/fő, amit a jelentkezés után, átutalással kérünk megfizetni. A belépés tagjaink számára INGYENES. A MaVan Szerdákon inspiráló történeteket, hasznos információkat, működő módszereket kapsz és közben védett környezetben lehetsz, mint egy elit klubban. A nap része az üzleti randi részleg, ezért hozz magaddal névjegykártyát és/vagy szóróanyagot, hogy könnyebben és hatékonyabban tudj kapcsolatokat építeni. 

MaVan Szerda 2018. december 12. 

 

Ez nem a vége, hanem valami új kezdete!

KARÁCSONY 2018.

Ezt a mondatot sokszor hallhatod mindenféle limonádé filmek nagy életbölcsességeként, pedig van az a szituáció, amikor igaz: az év végén.
Lezárjuk az elmúlt évet, és készülünk az újra.
Így lesz ez most is, a MaVan hagyományos évzáró Szerdáján. Ahogyan az már az évzáró MaVan Szerdákon megszokott, most is elő lehet adni a vállalkozói sikersztorikat és bakiparádét – természetesen mindnyájunk okulására. No meg azt is, hogy mi lehetett volna a jobb megoldás.
Mit jelent ez?

  • Jó kedvvel kibeszéljük az elmúlt évet
  • Inspirálódunk egymás sikereiből
  • Tanulunk egymás hibáiból
  • Megoldásokat keresünk

Figyelem!

A MaVan Szerda hagyományos időpontja minden hónap harmadik szerdája – most azonban a karácsonyra való tekintettel már a második szerdán találkozunk: 2018. december 12-én 17.00-től várunk!

SŐT: idén új helyszínen tartjuk a karácsonyi MaVan szerdát, a Glamour Cafe & Meeting Room kávézóban, amelynek címe:
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 24.
 
ÉS MÉG MINDIG NINCS VÉGE!
Karácsony alkalmábó ezúttal megvendégelünk egy kávéra vagy teára, te csupán az általad fogyasztandó süteményt/salátát/szendvicset fizeted a helyszínen.

ÉS A LEGFONTOSABB: Karácsonykor talán mindannyiótoknak eszükbe jutnak azok, akik kevésbé szerencsések és az ünnepi áhítat helyett azon kell, hogy gondolkodjanak, lesz-e fedél a fejük felett és lesz-e mit enniük nekik, a családjuknak. A közelmúltban történt egy tragédia, aminek az elszenvedői családi erőszak elől menekülő nők és gyermekek. Leégett az ideiglenes otthonuk (erről bővebben itt olvashatsz:https://444.hu/2018/12/01/leegett-a-nagocsi-anyaotthon-ahol-a-csaladi-eroszak-aldozatai-leltek-menedeket), gyakorlatilag mindenüket elvesztették. Úgy gondoljuk, hogy ha kicsi összeggel is, de szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy új életet kezdhessenek. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden, a karácsonyi MaVan szerdára befizetett részvételi díjból 2000 Ft-ot a nágocsi fedél nélkül maradt anyáknak küldünk. (Ha szeretnél magasabb összeggel hozzájárulni az adományhoz, természetesen megteheted.) Tudjuk, hogy ez a kis segítség csepp a tengerben, de az óceánok is ilyen cseppekből állnak össze…

Gyere el a karácsonyi MaVan szerdára, mesélj, mi történt idén veled és segíts azoknak, akiknek az életében most valóban egy új dolog kezdődik!

Szeretettel várunk!

Rácz Györgyi és a MaVan csapata

Ki vehet részt a MaVan Szerdán, az egyesület nyílt napján?
Bárki, a MaVan Szerdák nyíltak minden vállalkozónő és leendő vállalkozónő számára, de szeretettel várjuk a vállalkozó urakat is 😜

Mennyibe kerül a részvétel?
Bruttó 2.500 Ft. 
Tagjaink számára a részvétel ingyenes.

A MaVan nyílt nap helyszíne:

Glamour Cafe&Meeting Room kávézó
1137 Budapest, Radnóti M u. 24.
(A 75-ös és 76-os troli, ill. 15-ös és 115-ös busz Radnóti M. u-i megállójánál. Parkolás a környező utcákban lehetséges.)

A MaVan nyílt nap időpontja:

2018. december 12. 17.00-20.00.

Regisztrálj itt, ezt követően kapod meg a fizetéshez szükséges adatokat!

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő: 2018. december 10. 20.00 óra

 
 
Neved*
Email címed*