A MaVan Szerdák minden hónap harmadik szerdáján kerülnek megrendezésre 17.00-20.00 óráig. Előzetes regisztráció szükséges, a belépődíj 2.500 Ft/fő, amit a jelentkezés után, átutalással kérünk megfizetni. A belépés tagjaink számára INGYENES. A MaVan Szerdákon inspiráló történeteket, hasznos információkat, működő módszereket kapsz és közben védett környezetben lehetsz, mint egy elit klubban. A nap része az üzleti randi részleg, ezért hozz magaddal névjegykártyát és/vagy szóróanyagot, hogy könnyebben és hatékonyabban tudj kapcsolatokat építeni. 

MaVan Szerda 2018. június 20. 

A színek és a stílus szerepe az üzleti sikerben

„Soha nem kapsz második esélyt, hogy jó első benyomást kelts!”
Az első benyomás befolyásolhatja egy-egy üzlet kimenetelét.
A jó megjelenés nagyban hozzájárulhat önmagad és a céged sikeresebbé tételéhez.
Tudod, hogy a színeknek mennyire fontos szerepe van a megjelenésünkben és az üzleti életben egyaránt? És használod is tudatosan a színeket az öltözködésedben?

A START MY STYLE csapata, azaz Kovács Adrien és Szentes Kata küldetése az, hogy mindenkivel megismertessék a színek fontosságát az öltözködésben. Nem egyszeri “átváltoztatást” végeznek egy fotó kedvéért, hanem meghatározzák a klienseik színtípusát és segítenek abban, hogy mindenki a legszebb arcát mutathassa meg. Olyan tudást adnak át, amelyet egyedül is alkalmazni lehet majd a mindennapokban. Vállalkozásoknak szóló szolgáltatásukkal pedig növelik a cég imázsának profi képviseletét, megőrizve ezen belül az egyén egyediségét.
Gyere el a júniusi MaVan szerdára, ahol Adrien és Kata elárulják a pozitív első benyomás titkát, és megmutatjuk annak tudatos alakítását!
Beszélnek arról, hogy milyen hatással vannak ránk és környezetünkre a színek, mennyire fontos szerepük van megjelenésünkben, és az üzletünk hatékonyabbá tételében.

Ki vehet részt a MaVan Szerdán, az egyesület nyílt napján?
Bárki, a MaVan Szerdák nyíltak minden vállalkozónő és leendő vállalkozónő számára, de szeretettel várjuk a vállalkozó urakat is 😜

Mennyibe kerül a részvétel?
Bruttó 2.500 Ft. 
Tagjaink számára a részvétel ingyenes.

A MaVan nyílt nap ÚJ helyszíne:

MUSE Közösségi Iroda
1055 Budapest, Szent István krt. 15. (a Vígszínházzal szemben)

A MaVan nyílt nap időpontja:

2018. június 20. 17.00-20.00.

Regisztrálj itt, ezt követően kapod meg a fizetéshez szükséges adatokat!

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő: 2018. június 20. 20.00 óra


Neved*
Email címed*
Lakhelyed*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
MaVan tag vagyok*