A MaVan Szerdák minden hónap harmadik szerdáján kerülnek megrendezésre 17.00-20.00 óráig. Előzetes regisztráció szükséges, a belépődíj 2.500 Ft/fő, amit a jelentkezés után, átutalással kérünk megfizetni. A belépés tagjaink számára INGYENES. A MaVan Szerdákon inspiráló történeteket, hasznos információkat, működő módszereket kapsz és közben védett környezetben lehetsz, mint egy elit klubban. A nap része az üzleti randi részleg, ezért hozz magaddal névjegykártyát és/vagy szóróanyagot, hogy könnyebben és hatékonyabban tudj kapcsolatokat építeni. 

MaVan Szerda 2019. február 20. 

 

Hogyan kezdj el videózni egyszerű eszközökkel?


Tudtad, hogy akik videókat is elkezdtek használni a marketingjükben, azoknak 66%-kal nőtt a minőségi érdeklődőik száma (Aberdeen Group felmérés szerint)? 

Ugyanakkor a vállalkozók 64%-a a videókészítést érzi a tartalomgyártás legnehezebb formájának (Ascend2 felmérés).
Ha az Instagramot, Facebookot használod marketing célra egyre inkább elkerülhetetlen, hogy használj videós tartalmakat is. De ha szakértői weboldalad vagy webshopod van, akkor is érdemes filmeket használnod ahhoz, hogy a versenytársaidat megelőzd.

Videóznál, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?
Bizonytalan vagy, mert még nem tudod, hogyan tartsd videófelvétel közben a telefont?
Hogyan vedd rá magad, hogy a kamerába nézz, ha beszélned kell?
Milyen fényt keress, ha kezdő vagy?

Gyere el a február 20-i MaVan szerdára és beszéljünk ezekről! Vendégünk lesz Fabini Piroska, aki végigveszi veled azokat az egyszerű, telefonnal is megvalósítható lépéseket, amelyekkel elindulhatsz az első saját készítésű videóid övezte úton.

Előadónk Fabini Piroska 1990 óta vesz részt különböző dokumentumfilmek, tv-s és rádiós műsorok elkészítésében, 2009 óta pedig műsorvezetők, szerkesztők, újságírók oktatásában, felkészítésében. 2011 óta foglalkozik a videókészítés online területeivel, leginkább marketing célú videókkal, illetve tanácsadóként kisebb és közepes vállalkozások marketing, értékesítési és oktatási célú videózásra való felkészítésével.

EGYNAPOS VIDEOKÉSZÍTŐ WORKSHOP
FABINI PIROSKÁVAL
FEBRUÁR 27-ÉN!
Részletek hamarosan!

Ki vehet részt a MaVan Szerdán, az egyesület nyílt napján?
Bárki, a MaVan Szerdák nyíltak minden vállalkozónő és leendő vállalkozónő számára, de szeretettel várjuk a vállalkozó urakat is 😜

Mennyibe kerül a részvétel?
Bruttó 2.500 Ft. 
Tagjaink számára a részvétel ingyenes.

A MaVan nyílt nap helyszíne:

Görbe Bögre kávézó
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 3.
(A Rákóczi tér mellett, megközelíthető a 4-es, 6-os villamossal és a 4-es metróval. Parkolás a környező utcákban, illetve a Rákóczi téri parkolóházban lehetséges.)

A MaVan nyílt nap időpontja:

2019. február 20. 17.00-20.00.

Regisztrálj itt, ezt követően kapod meg a fizetéshez szükséges adatokat!

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő: 2019. február 18. 20.00 óra!

Neved*
Email címed*
Számlázási cím: