A MaVan Szerdák minden hónap harmadik szerdáján kerülnek megrendezésre 17.00-20.00 óráig. Előzetes regisztráció szükséges, a belépődíj 2.500 Ft/fő, amit a jelentkezés után, átutalással kérünk megfizetni. A belépés tagjaink számára INGYENES. A MaVan Szerdákon inspiráló történeteket, hasznos információkat, működő módszereket kapsz és közben védett környezetben lehetsz, mint egy elit klubban. A nap része az üzleti randi részleg, ezért hozz magaddal névjegykártyát és/vagy szóróanyagot, hogy könnyebben és hatékonyabban tudj kapcsolatokat építeni. 

MaVan Szerda 2018. május 16. 

MINDENT KATÁRÓL!

Vannak, akik nem biztosak abban, hogy KATÁra van szükségük.
Sokan akkor is KATÁt akarják, ha mást kellene választaniuk.
Mert KATA olyan egyszerű. Könnyen szót lehet vele érteni.
KATÁnak szinte csak előnyös oldala van, olyan csábító…

… vagy mégsem??

Vannak, akik nem bíznak KATÁban, de nem tudják, kinek tegyék fel a kérdéseiket.. És vannak az aktív KATÁsok, akik már tudnak róla egyet s mást, de szeretnék még jobban összejönni vele…

Itt a remek alkalom: ismerd meg KATÁt, tudj meg róla mindent, ami fontos lehet a számodra!

  • Kinek érdemes KATÁznia? Kinek nem ajánlott?
  • Hol a döntési pont a KATA vs. nem KATA között?
  • Milyen adó és egyéb fizetési kötelezettséggel jár a KATÁzás?
  • Be kell-e, vagy be lehet-e jelentkezni KATÁsként az áfa körbe, vagy éppen ellenkezőleg: ez megúszható?
  • KATÁsként felvehetsz-e lakáshitelt vagy vehetsz-e autót részletre,  mehetsz-e GYES-re, mi lesz a nyugdíjaddal? 

2018. május 16-án nyílt napunkon vendégünk lesz Győri Ildikó, a TaxVersum Könyvelő Iroda tulajdonosa, adótanácsadó, könyvelő, aki mindent elmond KATÁról!

Ha van még saját kérdésed tedd fel ELŐRE a májusi MaVan szerda Facebook eseményénél, Ildikó hozza a választ. Kattints ide: KÉRDÉS KATÁRÓL

Gyere el,  a májusi MaVan szerdára, ha KATÁzol, vagy azt tervezed, hogy KATÁs vállalkozást indítasz, esetleg vállalkozásba fognál és gondolkodsz a KATÁn – és vannak kérdéseid!

 

 

Ki vehet részt a MaVan Szerdán, az egyesület nyílt napján?
Bárki, a MaVan Szerdák nyíltak minden vállalkozónő és leendő vállalkozónő számára, de szeretettel várjuk a vállalkozó urakat is 😜

Mennyibe kerül a részvétel?
Bruttó 2.500 Ft. 
Tagjaink számára a részvétel ingyenes.

A MaVan nyílt nap helyszíne:
szervezés alatt

A MaVan nyílt nap időpontja:
2018. május 16. 17:00-20:00.

Regisztrálj itt, ezt követően kapod meg a fizetéshez szükséges adatokat!

Jelentkezés

 Jelentkezési határidő: 2018. május 14. 20.00 óra

 
 
Neved*
Email címed*
Lakhelyed*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
MaVan tag vagyok* 

A MaVan Szerda nyílt napon a részvétel regisztráció és részvételi díj utalással történő rendezése után lehetséges
Apróbetűs: Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 2 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezes@magyarvallalkozonok.hu)
A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a MaVan Szerdára” gomb megnyomásával a MaVan Egyesülettel kötöd (2173 Kartal, Dobó utca 30.). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldünk az adataidról, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. 
Fizetési határidő 1 nap.
A jelentkezés elküldése után proforma számlát, a részvételi díj számlánkra történő beérkezése után – legkésőbb a rendezvény napján – pedig elektronikus számlát küldünk a regisztrációnál megadott e-mailcímedre.