Vállalkozói tanácsadás - mentorálás

Bérczi Krisztina 

vállalkozásfejlesztő, vállalkozó(nő)i mentor

 

Mikor és miben segítek neked?

Akkor fordulj hozzám, ha vállalkozást tervezel vagy már nyakig benne vagy, de megakadtál egy ponton – akár az első lépés megtétele előtt – és úgy érzed szükséged lenne külső segítségre a továbblépéshez. A megtorpanásod oka lehet szakmai, stratégiai, a vállalkozás működtetésével kapcsolatos vagy akár magánéleti eredetű, de az is lehetséges, hogy fogalmad sincs, mi a probléma, egyszerűen nem működnek a dolgok.

 

Hogyan segítek neked?

Külső szemként máshogy látlak téged vezetőként és a vállalkozásodat, mint te ugyanazt belülről. Éppen ezért számos olyan ötletem van, ami neked esetleg eszedbe sem jut. Emellett rendelkezem azzal az elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal, amelynek segítségével a veled történő 1-1,5 órás konzultációk során megoldást találok a problémádra. Fontos tudnod, hogy a céget te működteted, a döntéseket te hozod meg és a változást is neked kell menedzselned. Én eszközöket, módszereket és tudást adok a kezedbe, hogy a segítségemmel a kilátástalannak tűnő feladataidat sikeresen megoldd.

Miért engem válassz?

Marketinges, pedagógusi, projektvezetői, vezetői- és life coach, valamint mediátori végzettségem van, illetve folyamatban a vállalkozásfejlesztő mesterdiplomám. Dolgoztam nagyon sikeres cégnél, olyannál, amelyet a gödörből rángattunk ki és sikeressé vált, és vittem már csődbe saját vállalkozásomat is. Tanultam, tanulom, csinálom és tanítom is a vállalkozást.

A tanácsadás időtartama és ára

1-1,5 óra 15.000 Ft + ÁFA (19.050 Ft)

Jelentkezés tanácsadásra

 

 
 
Email*
Név*
számlázási név*
számlázási cím*
telefonszám*


Mi történik miután kitöltöd a jelentkezési formulát?

Kapsz egy visszaigazoló e-mailt, majd 24 órán belül (ha hétvégén/ünnepnap jelentkezel, akkor az azt követő első munkanapon) felveszem veled a kapcsolatot a jelentkezési formulán megadott telefonszámon, leegyeztetjük a tanácsadás időpontját. A szolgáltatásról a tanácsadás végén, a helyszínen (Bp. VI. Benczúr u. 45. 2. em. 210) számlát állítok ki.