Vezetőség

Vezetőségi tagjaink rövid bemutatkozása 

csak hogy tudd, kivel van dolgod, és mit várhatsz tőlünk… 

 

Rácz Györgyi

Rácz Györgyi

Rácz Györgyi – MaVaN alapító és az Egyesület elnöke 2013. szeptemberétől

Régi motoros – azaz vállalkozó. Dolgozott multinál, hazai KKV-nál műszaki és kereskedelmi területen vezetőként, de már több, mint 10 éve vannak különböző profilú vállalkozásai. Jelenleg a szoftverfejlesztés, vállalatirányítási rendszerek bevezetése és a kereskedelem valamint a MaVan köti le az idejét. A MaVan rendezvényein és képzésein rendszeres előadó. Fő témái: pénzügyek, üzleti tervezés, szoftverek.


Vida Ágnes

Vida Ágnes

Vida Ágnes- alapító, az Egyesület alelnöke
pszichológus, online marketing szakértő

Első saját online vállalkozását 2007-ben indította, mindössze 3600 Forintból, ami fél év alatt vált  piacvezetővé és mára 8 fő dolgozik benne. 2 könyvet  írt és 12 infoterméket készített, blogjait havonta 300 ezren olvassák, a Facebookon pedig a legnagyobb kismamáknak szóló rajongói oldalt mondhatja magáénak. Ági marketinggel, vállalkozással kapcsolatos tapasztalatait a Gazdagmami.hu oldalon osztja meg. Online marketing tanfolyamain eddig több, mint 1200 anyának segített elindítani saját online vállalkozását, számos online projektben dolgozott tanácsadóként, rendszeresen hívják szakértőként a sajtóba, és konferenciákon, tréningeken is szívesen látott előadó.


 

 

Papszt Krisztina

Papszt Kriszta – MaVan alapító és elnökségi tag

Pénzügyi tréner, coach, tanácsadó, megtakarítási és öngondoskodási specialista; egy 22 éves fiatalember édesanyja. 15 évig dolgozott hazánk egyik vezető pénzintézetében vezetői beosztásban. 4 éve vállalkozó, fő témái a pénzügyi intelligencia, a pénzügyi műveltség, az öngondoskodás, a “több lábon állás”. Saját bőrén tapasztalta az alkalmazottból vállalkozóvá válás nehézségeit, hogy mennyit, illetve milyen különbséget jelent a “visszahúzó” és a támogató légkör.
Az egyesületen belül pénzügyi és adminisztratív feladatokat lát el, valamint részt vesz a tréning-munkacsoport munkájában.

 


 

Bérczi Krisztina

Bérczi Krisztina

Bérczi Krisztina –   MaVan alapító és elnökségi tag

Vállalkozásfejlesztő, vállalkozó(nő)i mentor. Egyik fő területe a kezdő vállalkozók támogatása.
Hosszú évekig dolgozott marketing vezetőként, tapasztalatot szerzett multinacionális vállalatnál és magyar KKV-nál is. Life és vezetői coach, valamint mediátori képzettsége is van. Jelenleg családi vállalkozásban, többféle projekten is dolgozik.
Született lelkesedő, tele van ötletekkel, amit üzleti múzsaként szívesen oszt meg másokkal.

 

 


 

MolnarKlara

Molnár Klára

Molnár Klára – MaVan alapító és elnökségi tag

Online marketing tanácsadó, szakvizsgázott Google AdWords szakértő, cége hivatalosan is Google Partner.

„Legyen a honlapod a legjobb értékesítőd” – vallja.

Cégeknek, magánszemélyeknek segít honlapjuk, webáruházuk online marketing stratégiájának kialakításában és kivitelezésében.

 

 

Felügyelő Bizottság

Himer Csilla

Himer Csilla

Himer Csilla –  a Felügyelő Bizottság elnöke 

Pénzügyi nevelő, pénzügyi életvezetési coach, három gyerekes anya és hivatásos kíváncsi. Vállalkozóként kezdő, de annál lelkesebb. Ezért is lett a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesületének alapító tagja. Éppen kezdő vállalkozónő mivolta miatt nagyon friss élményei vannak arról, milyen is egy vállalkozás beindítása, és milyen azt nőként, család mellett elindítani, működtetni. Coachként egyik kedvelt témája a női szerepek a XXI. században, nők és pénz viszonya, valamint a vállalkozói gondolkodásmód. Az egyesületben a pénzügyi munkacsoportban vállalt szerepet, és a tréning munkacsoportot vezeti.

 

 

 

Vidi Rita

Vidi Rita

Vidi Rita alapító elnök (2013. szeptemberig)

Hitvallása: “Minden vállalkozásnak kötelező feladatul szabnám, hogy sikeres legyen, mert az utánuk jövő vállalkozások őket fogják másolni. A legtöbb, amit tehet egy vállalkozás a jövőért az, hogy sikeres lesz, ezáltal jó mintát fog adni, és egy öngerjesztő folyamatot fog beindítani a gazdaságban és a társadalomban.”
.
.
.

 

 

Tagjainkat itt tudod megnézni!!