Jó-képűen a csinos vállalkozásokért!

A képek és egyéb audiovizuális tartalmak jogszerű, egyben költséghatékony beszerzése és trendekhez igazodó, hatékony felhasználása.

Van honlapod, blogod, fészbukozol, netán rendszeresen küldesz hírlevelet?
Szoktál képeket is használni illusztrációként?
BIZTOS VAGY BENNE, HOGY EZT LEGÁLISAN TESZED?

A hatékony online, közösségi marketing egyik kulcsa a tartalmat támogató fotóillusztrációk használata. Saját kép használata gyakran nem lehetséges, ilyenkor másokét “kérjük kölcsön”. De nem mindegy, hogyan! Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy képet lopni tilos, de sokan úgy gondolják, hogy eredeti fotót venni drága. Ezért megelégszenek a silány minőségű, nem igazán releváns illusztrációval, ami persze koránstsem éri el ugyanazt az eredményt, mint egy dögös, a tartalomhoz tökéletesen illő, jó minőségű és megfizethető stock fotó.
Mi az a stock fotó? Mik a használatának a szabályai? Egyáltalán: hogyan használjuk legálisan a mások által készített képeket?
Erről szólt a 2016. márciusi MaVan szerda.

Előadónk volt a téma szakértője:

Bedi Viktor

bv

Viktor 1998 óta a vizuális tartalmak értékesítésével és audiovizuális tanácsadással foglalkozik. 2014-ig a világ legnagyobb fotóügynökségének hazai irodáját képviselte. Majd saját cégével az 123RF kizárólagos magyarországi, szerbiai és horvátországi forgalmazójaként sok vállalkozás életébe hozott láthatóan minőségi változásokat.
Cége 360 fokos, teljes körű fotószolgáltatással áll megrendelői, vásárlói rendelkezésére.

Célja, hogy a jogtiszta, minőségi tartalmak beszerzése, elkészítése a legkisebb  vállalkozásoknak se jelenthessen problémát.

Ha nem akarsz lemaradni a következő MaVan Szerdáról, katt ide! 

Ha csatlakoznál közösségünkhöz, katt ide!!